Vi er distributører for varemerket Kerstin Florian i Norge

KFI Spa Management AB

Vi er eiere av Kerstin Florian International, med produksjon av produkter og utvikling av behandlinger og spakonsepter for global distribusjon. Selskapet ble grunnlagt i USA i 1978 av svenskfødte Kerstin Florian og er et av de mest velrenommerte hudpleiemerkene i spaindustrien. Det bygger på omfattende ekspertise innen naturlige ingredienser og naturens velgjørende ressurser, som mineralvann, leire, alger, botaniske ekstrakter og eteriske oljer, og er inspirert av spatradisjonen med sine aner som strekker seg langt tilbake i tid. Kerstin Florian brukes i dag på noen av verdens mest eksklusive hoteller og spaanlegg, som har valgt å jobbe med disse produktene og behandlingene.

Teamet i Sverige og USA har lang, omfattende erfaring fra spabransjen, der vi har jobbet med rådgivning/spautvikling og hjulpet et stort antall spaanlegg med å komme i gang med virksomheten og oppnå lønnsom og vellykket drift. Vi tilbyr forretningsskole og kursprogram med svært godt omdømme, og personalet vårt er profesjonelt, med bred bransjekunnskap. Vi jobber med et merke og et konsept som skreddersys for hver enkelt anledning. Kerstin Florians sortiment omfatter flere produktserier for å kunne skape unike opplevelser for spagjestene, og for gjøre det mulig for terapeutene å jobbe avansert med både tradisjonelle behandlinger for ansikt og kropp og tilby de nyeste behandlingsteknikkene. For oss er miljø og kvalitetsarbeid viktig, og derfor har vi vært ISO-sertifisert i over ti år.

Vår forretningsidé går ut på å kontinuerlig lansere hud- og spa-produkter og utvikle våre tjenester, salgs- og markedsføringsmetoder, slik at vi alltid ligger i forkant av spa-bransjen.

Vår visjon er å virkeliggjøre kundenes ønske om det perfekte spa-anlegget og den perfekte salongen. KFI Spa Management AB skal med sin kompetanse, sitt velutdannede og profesjonelle personale samt vår vennlighet og lydhørhet overfor kundene, være det opplagte valget når en bedrift velger konsept og produkter til sitt anlegg.

 

VD och kontaktperson är Helena Carlsson.