Chamomile Body Lotion

Storlek 946 ml
Gi huden næring og daglig beskyttelse med fuktighetstilførende bodylotion. Den er rik på mykgjørende kamille, vitaminrik søtmandelolje og økologisk aloe vera, som gir en lett konsistens og er eksepsjonelt fuktighetsgivende.
Läs mer
699,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Gi huden næring og daglig beskyttelse med fuktighetstilførende bodylotion. Den er rik på mykgjørende kamille, vitaminrik søtmandelolje og økologisk aloe vera, som gir en lett konsistens og er eksepsjonelt fuktighetsgivende. Dette er en langtidsvirkende lotion som umiddelbart myker opp tørre områder og jevner ut huden for en myk og glatt følelse hele dagen.

FORDELER:

  • Unik, lett konsistens med dypt fuktighetsgivende og beskyttende effekt
  • Gir fuktighet og beroliger tørr, berøringsfølsom hud med en effekt som varer hele dagen
  • Solsikkefrøolje som styrke hudens barrierefunksjon
  • Naturlig formulering og naturlig duft

 

HOVEDINGREDIENSER:

Aloe Vera (økologisk aloe) barbadensis – Aloe Vera-gelen som finnes i den indre delen av bladene, har vært brukt til alt fra seremonielle til medisinske formål i århundrer. Kombinasjonen av kraftfulle organiske forbindelser kan lege og berolige huden og fremme cellefornyelsen. Den er velkjent for sine beskyttende effekter, som er med på å forebygge aldringstegn ved å hjelpe huden med å leges etter solskader og andre miljøbelastninger.

Chamomilla recutita (matricaria) blomsterekstrakt – Kamille er en tradisjonell medisinsk urt som er rik på azulen, en bestanddel som er kjent for sine antibiotiske og antiinflammatoriske egenskaper. Ekstrakten bidrar til å dempe og berolige ømfintlig hud og gi antioksidantbeskyttelse.

Rosmarinus officinalis, bladekstrakt – Den har antiinflammatoriske egenskaper som kan redusere hevelse og stagnasjon i huden, i tillegg til at den er med på å lege brannskader og berolige huden.

Søtmandelolje (Prunus amygdalus dulcis) – Oljen er en utmerket kilde til hudoppbyggende vitaminrike ingredienser, og flere fettsyrer. Den er en rik mykgjører som gir huden fuktighet og fornyer fuktighetsbalansen, noe som bidrar til å minimere tegn på for tidlig aldring og som gir glød.

BRUKSANVISNING

Påføres daglig etter bad eller når huden trenger ekstra fuktighet. Gjenta etter behov.

INGREDIENSER

WATER / AQUA / EAU, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYDROGENATED SUNFLOWER SEED OIL POLYGLYCERYL-3 ESTERS, DIISOPROPYL ADIPATE, PROPANEDIOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, RAPHANUS SATIVUS (RADISH) SEED EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, HYDROGENATED SUNFLOWER SEED OIL GLYCERYL ESTERS, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, FRAGRANCE (PARFUM)**, COUMARIN, LINALOOL, LIMONENE, EUGENOL.
*ØKOLOGISK
**NATURLIG DUFTSTOFF FRA NATURLIGE INGREDIENSER (ROMERSK KAMILLE, KRYDDERNELLIK, SITRON, SEDER, EUCALYPTUS)

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering

Fantastiskt bra lotion!
Denna kroppslotion är helt underbar! Mild och fräsch doft. Otroligt återfuktande. Det är tredje gången jag beställer den stora flaskan. 5/5 😀
Alexandra
2017-08-01 14:26:35
VKYwBY
Kode fra Captcha-bilde: