Lavender Body Spray

Storlek 100 ml
En helt naturlig kroppsspray med tørrolje som tilfører fuktighet og gjør huden silkemyk med vakker glød, mens aromaterapi fra lavendel virker beroligende og avslappende.
Läs mer
445,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

En helt naturlig kroppsspray med tørrolje som tilfører fuktighet og gjør huden silkemyk med vakker glød, mens aromaterapi fra lavendel virker beroligende og avslappende.

FORDELER:

  • Den perfekte misten når du raskt vil tilføre huden fuktighet og slappe av med beroligende aromaterapi.
  • Naturlig sammensetning med naturlig duft.
  • Den praktiske sprayen fukter også områder som er vanskelige å komme til, f.eks. rygg og skulderblad. Bruk den som lett fuktighetstilførsel etter dusjen, for å gi huden ekstra glød på skuldre og ben, eller som en siste, mykgjørende behandling etter peeling.

 

HOVEDINGREDIENSER:

Lavendelolje En balanserende, lindrende og beroligende aromaterapi som hjelper sinnet å falle til ro og huden til å hente seg inn igjen.

Økologisk jojobaolje Kalles olje til tross for at det egentlig er en flytende voksester. Oljens molekylstruktur er svært lik oljene som finnes naturlig i huden. Den tas raskere opp enn mange andre oljer og gir næring og fuktighet i dybden, samtidig som den reduserer det transepidermale vanntapet i huden.

Frøolje fra engkarse Tas lett opp av huden, der den holder på fuktigheten samtidig som konsentrerte antioksidanter bidrar til å beskytte og gi nytt liv til tørr eller skadet hud.

 

BRUKSANVISNING

Spray på fuktig hud umiddelbart etter badet eller dusjen, eller direkte på tørr hud som trenger fuktighet. Hvis du vil, kan misten også masseres helt lett inn i huden.

INGREDIENSER

ISOAMYL LAURATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGYLCERIDE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, C15‐19
ALKANE*, COCO‐CAPRYLATE/CAPRATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL**, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER)
SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDIN) OIL.
*Økologisk ingrediens sertifisert ifølge Ecocert og/eller Cosmos.
**Økologisk ingrediens.

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering

FLKWU
Kode fra Captcha-bilde: