Rehydrating Capilar Essence

Storlek 30 ml
Denne naturlig beskyttende, næringsrike oljen har en lett konsistens som umiddelbart fukter og beroliger huden med kamille, mens vitamin E bidrar til å unngå skade av frie radikaler og lindrer sensitiv hud.
Läs mer
895,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

For normal, tørr og sensitiv hud. Denne naturlig beskyttende, næringsrike oljen har en lett konsistens som umiddelbart fukter og beroliger huden med kamille, mens vitamin E bidrar til å unngå skade av frie radikaler og lindrer sensitiv hud.

 

Fordeler

  • Gjenoppretter fuktighetsbalansen og lindrer tørr hud
  • Ideell for å unngå uttørking av huden i kaldt klima eller varm, tørr luft og for hud med vide kapillærer
  • Veldig lett produkt, gir ikke en oljeaktig følelse

 

Hovedingredienser

Vitamin E - En kraftfull antioksidant som beskytter mot frie radikaler.

Jojobaolje - Veldig lett olje, gir næring og fuktighet. Minsker fuktighetstap i huden (Trans Epidermal Water Loss). Kommer fra frøet til jojobabusken som vokser i ørkenen.

Eterisk olje romersk kamille - Beroligende og mykgjørende. Veldig god for følsom hud.

BRUKSANVISNING

Påfør to pipetter dag og kveld for å beskytte huden. Masser inn i huden etter å ha vært i solen, under fuktighetskrem, make-up og solkrem.

INGREDIENSER

TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CYCLOMETHICONE, TOCOPHEROL, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE) FLOWER OIL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL.

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering

JLd5Tr
Kode fra Captcha-bilde: