Rengjøringssvamp for ansiktet

Storlek 2-pack
Rengjøringssvamp i cellulose for rengjøring av ansiktet. Bruk svampen sammen med ønsket renseprodukt for å fjerne smuss og makeup, eller med lunkent vann for å fjerne rens eller ansiktsmaske. Svampen er enkel å bruke og rengjør porene samtidig som den gir huden en mild peeling. Kan vaskes og brukes flere ganger. Perfekt å bruke som en del av hudpleierutinen morgen og kveld.
Läs mer
35,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Rengjøringssvamp i cellulose for rengjøring av ansiktet.

Bruk svampen sammen med ønsket renseprodukt for å fjerne smuss og makeup, eller med lunkent vann for å fjerne rens eller ansiktsmaske.

Svampen er enkel å bruke og rengjør porene samtidig som den gir huden en mild peeling. Kan vaskes og brukes flere ganger. Perfekt å bruke som en del av hudpleierutinen morgen og kveld.

 

FORDELER

• Naturlig og miljøvennlig
• Også egnet for sensitiv hud
• Kan brukes flere ganger
• Gir mild peeling

BRUKSANVISNING

Vaske av makeup og smuss:
Skyll svampen i lunkent vann og klem ut overflødig vann. Tilsett en liten mengde rens. Dra svampen langs ansiktet fra midten og ut mot sidene. Skyll innimellom med lunkent vann og tilsett mer rens ved behov.

Fjerne renseprodukt eller ansiktsmaske:
Skyll svampen i lunkent vann og klem ut overflødig vann. Dra svampen langs ansiktet fra midten og ut mot sidene. Skyll innimellom med lunkent vann.

Vedlikeholdsråd:
Vask svampen med såpe og vann etter bruk og la den lufttørke. Kan vaskes i maskin opptil 60°.

INGREDIENSER

Cellulose

Vurdering