Grapefruit Black Pepper Bath & Body Oil

Storlek 100 ml
En økologisk kroppsolje med naturlig detoxeffekt. Denne blandingen av vidunderlig duftende oljer stimulerer sansene, samtidig som næringsrik solsikkeolje tilfører huden fuktighet.
Läs mer
459,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

En økologisk kroppsolje med naturlig detoxeffekt. Den inneholder eteriske oljer fra grapefrukt, svart pepper, mynte og enebær samt urteekstrakt fra manjistha, en ayurvedisk urt som har vært kjent i flere hundre år for sine rensende egenskaper. Denne blandingen av vidunderlig duftende oljer stimulerer sansene, samtidig som næringsrik solsikkeolje tilfører huden fuktighet.

 

FORDELER:

  • Denne kombinasjonen av deilig velduftende og rensende eteriske oljer virker oppkvikkende og gir deg en fantastisk følelse av velvære.
  • Ideell som massasjeolje ved utrensende og slankende kroppsbehandlinger.
  • Bidrar til å øke blodsirkulasjonen og lymfedreneringen slik at kroppen lettere kan kvitte seg med uønskede slaggstoffer.
  • Rik på antioksidanter og stoffer med antiseptiske egenskaper som styrker og beskytter hudbarrieren.
  • Nærende økologisk solsikkeolje som absorberes raskt og tilfører huden fuktighet slik at den blir myk og glatt.
  • 98 % økologisk, sertifisert i henhold til det amerikanske landbruksdepartementets retningslinjer for økomerking.

 

HOVEDINGREDIENSER:

Manjistha-ekstrakt (Rubia Cordifolia rotekstrakt), en ayurvedisk urt som er kjent for å kunne balansere kroppstypen Pitta (varme, hurtighet) og Kapha (kulde, saktmodighet). Den er også kjent for å virke beroligende, samt for sine rensende egenskaper, som å fjerne slaggstoffer fra blodet, leveren, nyrene og huden, noe som bidrar til å gi huden fin glød. Roten inneholder dessuten en rekke ulike beroligende og lindrende antiinflammatoriske stoffer som motvirker stress, noe som gjør den til en svært ettertraktet urt innen den ayurvediske medisinske tradisjonen.

Grapefruktskall-olje (Citrus Paradisi) Grapefrukt har, på samme måte som andre sitrusoljer, med sin oppfriskende duft en stimulerende effekt på hjernen ved hjelp av sine antidepressive egenskaper. En av grapefruktoljens mest kjente fordeler for kroppen er den positive effekten på lymfesystemet. Den øker lymfeaktiviteten, renser kroppen for slaggstoffer og forebygger ulike problemer som cellulitter, revmatisme, artritt og gikt. Oljen er også kjent for sine antiseptiske egenskaper og for at den styrker immunforsvaret. Ettersom den er svært rik på antioksidanter, motvirker den at det oppstår frie radikaler, noe som beskytter huden mot miljøpåvirkning.

Svart pepper-olje (Piper nigrum) Arkeologiske funn viser at svart pepper ble brukt i India helt tilbake til 2000 f.Kr. Forskning har vist at svart pepper har mer enn 20 positive egenskaper, for eksempel er den smertestillende, antibakteriell, hudbeskyttende, antiinflammatorisk, angstdempende, depresjonshemmende og soppmotvirkende. Svart pepper hjelper dessuten kroppen å hente seg inn igjen etter stølhet, skader og inflammasjon i senene.

BRUKSANVISNING

Masseres inn på ren hud, særlig på tørre hudpartier. Eller tilsett litt i badet for en deilig forfriskende og fresh følelse. Smøres inn på fuktig hud etter dusjen eller bland den med din vanlige hudlotion – for å gi huden ekstra fuktighet eller bare for å nyte duften.

INGREDIENSER

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, PIPER NIGRUM (PEPPER) SEED OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL, RUBIA CORDIFOLIA ROOT EXTRACT, LIMONENE, CITRAL.

*Økologisk ingrediens

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering

p6VG
Kode fra Captcha-bilde: