De 4 hjørnesteinene for velvære; Sunt kosthold, Regelmessig mosjon, Mental avkopling, Pleie av ansikt og kropp

De 4 hjørnesteinene

For å støtte opp under en velværebasert livsstil og oppnå strålende hud med et sunt utseende, er det fire kjerneelementer som vi oppmuntrer folk til å innlemme i hverdagen: Riktig ernæring, regelmessig mosjon, fred i sinnet og pleie av ansikt og kropp.


- HJØRNSTEIN 1 - 

Sunt kosthold

Det første skrittet til innvendig helse.

Vi ønsker å bidra til et næringsrikt kosthold med å gi oppskrifter på smoothies, oppfordre til fysisk trening og gi tips til hvordan man kan leve et sunt liv.

Ingrediensene i produktene våre gir næring til kroppens største organ – huden – utenfra og inn.


 

- HJØRNSTEIN 2 -

Regelmessig mosjon

Ta vare på kroppen din, så tar den vare på deg.

Regelmessig mosjon øker sirkulasjonen og oksygenopptaket, reduserer stress, depresjon og toksiner samtidig som det styrker immunforsvaret og gir generelt velvære.

Noe som er viktig, og som også har effekt på treningen, er å ta en massasje og ta vare på kroppen med god hudpleie etter trening.


 

- HJØRNSTEIN 3 -

Mental avkopling

Fokuser på balanse, minimer stresset.

Sinnsro kommer med balanse i livet, å delta i aktiviteter som gir oss glede, å være ute i naturen, være til stede og engasjert i ting, meditere og tenke gode tanker samt å få/gi berøring.

Indre ro og å bry seg om andre avspeiler seg på utsiden.


 

- HJØRNSTEIN 4 -

Pleie av ansikt og kropp

Gi kroppen næring utenfra og inn.

Pleie av ansikt og kropp er viktig for velværet, ettersom huden fungerer både som en barriere og en åpning til kroppens indre.

En sunn hud får hjelp hvis disse fire hjørnesteinene får være en del av hverdagen. Følg en enkel hudpleierutine som inneholder ingredienser som gjør en forskjell.