Kjøpsvilkår for privatpersoner ved kjøp i nettbutikken

 

Priser og betaling

Alle varer er angitt med pris inkludert moms. I kundevognen kan man se totalprisen inkludert moms og frakt.

Betalingsvilkårene er angitt i kundevognen avhengig av hvilken betalingsmåte som er valgt. Fraktvilkårene er angitt i kundevognen avhengig av hvilken fraktmetode som er valgt.

Vi benytter oss av betalingstjenesten Nets Easy kortbetaling (Visa eller Mastercard).

Fraktkostnad NOK 69. Kostnadsfri frakt ved bestillinger over NOK 1000.

 

Angrerett

Angreretten (angrefristen) gjelder i 14 dager. I meldingen til oss må det klart fremgå at du angrer på kjøpet. Angrefristen begynner å løpe den dagen du mottar varen eller en vesentlig del av den. Vennligst kontakt vår kundetjeneste på +46 8-534 88 500 for mer informasjon om hvordan du returnerer varene dine.

Når du benytter angreretten:
Du har plikt til å holde varen i like god stand som da du mottok den. Du må ikke bruke den eller åpne emballasjen/forseglingen av produktet. Hvis varen blir skadet eller kommer på avveie fordi du er skjødesløs, mister du angreretten.

 

Personvern

Les de fullstendige personvernpolicy her »

 

Leveranser

Leveringstiden til Norge er normalt 5-8 arbeidsdager. Varen(e) hentes ut hos din nærmeste Postnord-filial.

Hvis du ikke henter ut varene du har bestilt, belastes du med en avgift på 150 kr for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med bestillingen (som returfrakt, ekspedisjonsgebyr og håndteringsavgift).

Alle produkter som bestilles, sendes alltid fra KFI Spa Managements hovedlager i Sverige. Vi håndterer hele ordreprosessen.

 

Returer

Returer skjer for egen kostnad, unntatt hvis varen er defekt eller hvis vi har pakket feil. Returer skal sendes som pakke, ikke mot postoppkrav.

Når du benytter angreretten, skal du informere vår kundetjeneste om dette og sende varene i retur i samme tilstand som du mottok dem.

Tilbakebetalingsplikt:
Dersom du har benyttet angreretten, skal vi betale tilbake det du har betalt for varen snarest, eller senest innen 30 dager fra den dagen vi mottok varen eller meldingen om at du angrer på kjøpet. Du må selv betale returkostnadene når du returnerer varen.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, info@kerstinflorian.se

 

Kjøpsvilkår for Kerstin Florian forhandler

ta kontakt med oss for mer informasjon, info@kerstinflorian.se, +46 8-534 88 500


KFI Spa Management AS

Org. nr: 997505697