• Strukturerat vatten/elixir som förstärker effekten av andra produkter.
  •  
  •  

ANDA Coherence Elixir

Storlek 50 ml
Eliksiren som knytter sammen helheten. Strukturert vann i sin naturlige tilstand komplettert med hudstyrkende fuktighet som demper stresset i huden, gir energi og er med på å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Skaper en ideell synergi mellom produkt og hud.
Läs mer
799,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

HARMONISERER – FUKTER – OPTIMERER

Eliksiren som knytter sammen helheten. Strukturert vann i sin naturlige tilstand komplettert med hudstyrkende fuktighet som demper stresset i huden, gir energi og er med på å forbedre hudens fasthet og elastisitet. Skaper en ideell synergi mellom produkt og hud. Coherence Elixir, gir ikke bare hudforbedrende fordeler, den styrker med sin cellulære struktur effekten av de andre hudpleieproduktene når de brukes sammen.

 

HOVEDINGREDIENSER

Strukturert vann - "Strukturert" vann er vann der molekylene er omorganisert magnetisk slik at de får samme ladning som vann som flyter fritt i naturen. Faktum er at fuktigheten i huden vår trenger denne strukturen for å fungere optimalt. Tilførsel av strukturerte molekyler til huden overfører koherenstilstanden til hudcellene, noe som muliggjør en eksepsjonell fuktighetsbalanse og optimal funksjon, tilstand og hudtone.

Ormeskjegg - Den styrker og gjenoppbygger motstandskraften hos hudens hydrolipide barriere ved å beskytte huden mot ytre stressfaktorer. Den øker nivåene av NMF (Natural Moisturizing Factors) som er naturlige, biologiske humektanter for de øverste hudlagene. 

Fikenkaktus - Fikenkaktusekstrakt fra cellekultur styrker hudens funksjoner ved å bygge opp den beskyttende cellemembranen for å øke produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Utmerkede fuktighetsgivende og utjevnende effekter, beskytter, reparerer og berolige huden. Tanniner virker naturlig sammentrekkende, strammer opp huden og minimerer synlige porer.

 


 

CLEAN for huden og for jorden vår.

NATURLIG  •  ØKOLOGISK •  VEGANSK  •  GJENVINNBAR

BRUKSANVISNING

Pump direkte i hånden og klapp inn i huden før eller etter fuktighetsgivende produkt.

For å optimere effekten av og konsistensen på øvrige hudplejende produkter, kan de blandes med 1–2 pumpinger Elixir før påføring.

INGREDIENSER

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, DIGLYCERIN, GLYCERIN, MARIS AQUA (SEA WATER), OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT (MONDO GRASS) EXTRACT, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM (PRICKLY PEAR) EXTRACT, OPUNTIA FICUS-INDICA CALLUS CULTURE EXTRACT, PORPHYRIDIUM CRUENTUM (RED ALGAE) EXTRACT, LACTIC ACID, SODIUM PHYTATE, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID.

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering

Huden får en helt annan lyster!
”Huden får en helt annan lyster när jag använder denna i kombination med ANDA Vitalessence Serum-Oil och jag behöver inte alls använda mig av lika mycket fuktgivande krämer. Kommer gråta när dessa tar slut kan jag lova er.”

/Annica Nordström, bloggare
www.daretobeyou.se
Annica Nordström, www.daretobeyou.se
2019-06-26 16:47:25