• Naturlig lermask med mineraler och spårämnen.

Clarifying Moor Mud Masque

Storlek 133 ml
Naturlig Moor Mud-leire utvunnet ved en termalsjø. En svart leire som er rik på essensielle mineraler og velgjørende sporstoffer som rengjør i dybden, samtidig som den detoxer, forfiner, tilfører næring og gjør huden myk.
Läs mer
430,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

For alle hudtyper. Naturlig Moor Mud-leire utvunnet ved en termalsjø. En svart leire som er rik på essensielle mineraler og velgjørende sporstoffer som rengjør i dybden, samtidig som den detoxer, forfiner, tilfører næring og gjør huden myk.

 

Fordeler

  • Tilfører viktige mineraler som detoxer og rengjør i dybden
  • Nærende og forfinende
  • Naturlig eksfolierende med en pH-verdi på 4,2
  • Vegansk

 

Hovedingredienser

Moor Mud – en All-Natural svart leire utvunnet i området rundt en termalsjø, rik på mineraler og sporstoffer. Leiren utvinnes forsiktig, i tre omganger per år, fra et atskilt torvområde beskyttet mot miljøpåvirkning. Den rengjør i dybden, forfiner hudoverflaten, gjør huden myk og tilfører næring. Inneholder 35 % mineraler og sporstoffer.

BRUKSANVISNING

En til to ganger i uken. Påføres på renset, fuktig hud. Unngå området rundt øynene. La virke i 5 minutter, fjernes med en fuktig, varm kompress. Masken skal ikke tørke. Viktig: Fukt masken med ansiktsvann/toner eller bruk den i dusjen/dampbadstue for beste resultat.

Rist tuben før bruk.

INGREDIENSER

SILT (MOOR MUD).

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering