Mineral Wellness Soak with Eucalyptus

Storlek 1 bad / 85 g
Kraftig badesalt med aromaterapeutiske egenskaper og en deilig duft av eukalyptus.
Läs mer
98,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Kraftig badesalt med aromaterapeutiske egenskaper og en deilig duft av eukalyptus. De håndhøstede krystallene tar badet til et høyere nivå, ettersom de er rensende, remineraliserende og virker avslappende for musklene. Inneholder en perfekt, unik balanse med over 60 essensielle mineraler og sporstoffer for å tilføre fuktighet i dybden, rense og balansere kroppen. En helseopplevelse for hele kroppen.

FORDELER:

  • Inneholder over 60 naturlige mineraler og sporstoffer som gir kroppen næring. Saltet har blitt filtrert gjennom en 2 millioner gammel strand av muslingskall, og har derfor høyt kalsiuminnhold og lavt natriuminnhold.
  • Høstes for hånd.
  • Tørkes naturlig i solen. Det er rent og har en naturlig hvithet. Uraffinert og ubehandlet.
  • Inneholder en perfekt og sjelden balanse av mineraler og sporstoffer som er helsefremmende.
  • Unikt fordi det inneholder en høy konsentrasjon av kolloidalt sølv, som er bra for kroppens totale helse.
  • Inneholder høye verdier av magnesium, kalsium, svovel, jern og organisk litium, som alle er viktige næringsstoffer for kroppen.
  • Deilig for trette muskler og ledd, bra for fordøyelsen og føles deilig ved forkjølelses- og influensasymptomer.
  • Oppfriskende og energigivende
  • Økologisk eukalyptusolje fra New Zealand
  • Vegansk

 

HOVEDINGREDIENSER:

Magnesium (6637 ppm) – Det nest vanligste elementet i menneskets celler og det fjerde viktigste positivt ladede ionet i kroppen. Det hjelper til med å regulere over 300 enzymer og spiller en viktig rolle for muskelkontroll, elektriske impulser, energiproduksjon og ved utrensingen av kroppen.

Kalsium (1171 ppm) – Kalsium fyller en stor strukturell og fysiologisk rolle i mange metabolske prosesser. Assisterer nerveoverføringen og har betydning ved benskjørhet.

Økologisk Eucalyptus Globulus Leaf Oil – Utvunnet i New Zealand. Deilig for trette muskler, ledd og ved pustevansker. Stimulerer sansene. Kjent for sine antiseptiske og soppdrepende egenskaper.

BRUKSANVISNING

Tilsett 85 g til varmt vann (35–37 C/95–100 F/) når du tapper i badekaret. Ligg i badet i 10–20 minutter.

INGREDIENSER

SEA SALT (MARIS SALT), *MINERAL SALT (CONTAINING: SODIUM, POTASSIUM, MAGNESIUM, CALCIUM, IRON, LITHIUM, SILVER, ZINC), **EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL. *Contains over 60 minerals and trace elements **Organic

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering

dAbu
Kode fra Captcha-bilde: