• Helt naturlig makeup remover med miceller.

Rehydrating Makeup Remover & Cleanser

Storlek 200 ml
Denne naturlige no-rinse-formulaen fjerner skånsomt, men likevel effektivt makeup og urenheter fra ansikt, øyne og lepper og etterlater huden ren, klar og myk. Lett og oljefri for forfriskende, fuktende rengjøring som ikke forstyrrer hudens beskyttende barriere eller fuktighetsbalanse.
Läs mer
559,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

For alle hudtyper

Denne naturlige no-rinse-formulaen fjerner skånsomt, men likevel effektivt makeup og urenheter fra ansikt, øyne og lepper og etterlater huden ren, klar og myk. Lett og oljefri for forfriskende, fuktende rengjøring som ikke forstyrrer hudens beskyttende barriere eller fuktighetsbalanse.

FORDELER

  • Helt naturlig, lett konsistens og oljefri
  • Enkel å bruke – behøver ikke å skylles av – renser, tilfører fuktighet og fjerner makeup
  • Myke miceller rengjør effektivt uten å forstyrre hudens beskyttende barriere
  • Vegansk

 

HOVEDINGREDIENSER

Miceller Naturlig rengjørende sfærer som tiltrekker seg og binder urenheter og frakter dem bort uten at det er nødvendig å skylle dem av. Den micellære strukturen er sammensatt av vann + en fuktighetsgivende ingrediens + en naturlig overflateaktivator. Disse virksomme molekylene har et hydrofilt, vannløselig hode (som avstøter olje) og en lipofil, oljeløselig hale (som avstøter vann). Den lipofile delen av en micell absorberer smuss, oljer, make-up og talg, samtidig som den hydrofile delen er med på å tilføre huden fuktighet.

Miceller rengjør huden skånsomt, men likevel effektivt, og fjerner også vannfast makeup. Betain Et aminosyrederivat som utvinnes av sukkerbeter og som forekommer naturlig i cellene i levende organismer hos alt fra planter til mennesker og dyr. Denne miljøvennlige, pH-nøytrale ingrediensen beskytter huden mot miljøbelastning og særlig mot uttørking. ECO-Cert- og COSMOS-godkjent.

Glyserin En superfuktende ingrediens som er skånsom, plantebasert og bærekraftig, og som trekker til seg og holder på fuktighet. Glyserin er som en svamp som suger opp vann til det ytre hudlaget, og som er med på å bremse fordampingen av vann fra huden. Den rene, ikke-allergene sammensetningen og de ikke-tilstoppende egenskapene gjør den perfekt til bruk på både ømfintlig, fet og uttørket hud.

BRUKSANVISNING

Dynk en bomullspad med Remover morgen, kveld eller ved behov for å fjerne urenheter, olje og makeup.

INGREDIENSER

WATER /AQUA /EAU, BETAINE, CAPRYL/CAPRAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, POLYGLYCERYL-6 RICINOLEATE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering