2019-02-20

Kerstin Florian lanserer en naturlig, vegansk, cruelty-free, økologisk og gjenvinnbar hudpleieserie!

Etter 42 år som anfører i spaindustrien lanserer Kerstin Florian International nå ANDA, en spesielt utviklet serie med naturlige, veganske og økologiske ingredienser som fokuserer både på hudens og sjelens vitalitet og livskraft. ANDA – i betydningen åndedrett – representerer mer enn bare en hudpleierutine. Det som nå sluttføres, er det lidenskapelige prosjektet til Kerstin Florians datter Charlene, og denne kolleksjonen omfavner og hyller hennes hengivenhet for wellness, naturlige ingredienser, positivitet og kjærlighetsfull egenpleie i form av ultraeffektive produkter og ritualer.

Produktene er formulert med effektive ingredienser fra land og hav, spesifikt utvalgt på grunn av sine unike næringsprofiler. ANDA er holistisk livgivende for huden, og serien er rik på vitale næringsstoffer som gir klinisk testede og transformerende resultater for ikke bare å forbedre hudens overflate, men også hudhelsen. Produktene våre er designet for multibruk og gir den perfekte balansen av form og funksjon, og de kan brukes sammen for å gi unike og skreddersydde fordeler. Seriens sentrale produkt, Coherence Elixir, gir ikke bare hudforbedrende fordeler, den styrker med sin cellulære struktur effekten av de andre produktene når de brukes sammen.

Lanseringen av ANDA starter opp med tre produkter: Coherence Elixir, Vitalessence Serum-Oil og Super Nutrient Balm, og de følges i løpet av året opp av flere produkter. Som et ledd i seriens mantra "godt for huden, cruelty-free og godt for jorden" produseres produktene av bærekraftige materialer og med bærekraftige produksjonsprosesser, samt resirkulerbar og nøye utvalgt emballasje. En del av overskuddet doneres til WeForest, som er en global organisasjon som jobber for renere vann, luft og jord med sitt mål om å plante 175 milliarder trær før 2030.

"Denne serien er utviklet for å formidles videre. Den er en vei til wellness og kjærlighetsfull egenpleie som Charlene kjempet for. Jeg er svært glad og ydmyk over at jeg nå, som en hyllest til henne, kan presentere ANDA for dere." Kerstin Florian

 

Les mer om ANDA »