ANDA - Clean Skincare - Organic - Natural - Cruelty-Free - Vegan. Swedish skincare. Natural skincare. Vegan skincare. Organic Skincare. Skincare line.

Kerstin Florian lanserer en naturlig, vegansk, cruelty-free, økologisk og gjenvinnbar hudpleieserie!

Etter 42 år som anfører i spaindustrien lanserer Kerstin Florian International nå ANDA, en spesielt utviklet serie med naturlige, veganske og økologiske ingredienser som fokuserer både på hudens og sjelens vitalitet og livskraft. ANDA – i betydningen åndedrett – representerer mer enn bare en hudpleierutine. Det som nå sluttføres, er det lidenskapelige prosjektet til Kerstin Florians datter Charlene, og denne kolleksjonen omfavner og hyller hennes hengivenhet for wellness, naturlige ingredienser, positivitet og kjærlighetsfull egenpleie i form av ultraeffektive produkter og ritualer.

Produktene er formulert med effektive ingredienser fra land og hav, spesifikt utvalgt på grunn av sine unike næringsprofiler. ANDA er holistisk livgivende for huden, og serien er rik på vitale næringsstoffer som gir klinisk testede og transformerende resultater for ikke bare å forbedre hudens overflate, men også hudhelsen. Produktene våre er designet for multibruk og gir den perfekte balansen av form og funksjon, og de kan brukes sammen for å gi unike og skreddersydde fordeler. Seriens sentrale produkt, Coherence Elixir, gir ikke bare hudforbedrende fordeler, den styrker med sin cellulære struktur effekten av de andre produktene når de brukes sammen.

Lanseringen av ANDA starter opp med tre produkter: Coherence Elixir, Vitalessence Serum-Oil og Super Nutrient Balm, og de følges i løpet av året opp av flere produkter. Som et ledd i seriens mantra "godt for huden, cruelty-free og godt for jorden" produseres produktene av bærekraftige materialer og med bærekraftige produksjonsprosesser, samt resirkulerbar og nøye utvalgt emballasje. En del av overskuddet doneres til WeForest, som er en global organisasjon som jobber for renere vann, luft og jord med sitt mål om å plante 175 milliarder trær før 2030.

"Denne serien er utviklet for å formidles videre. Den er en vei til wellness og kjærlighetsfull egenpleie som Charlene kjempet for. Jeg er svært glad og ydmyk over at jeg nå, som en hyllest til henne, kan presentere ANDA for dere." 

Kerstin Florian

Hybrid
Cleanser

80 ml, 665 kr

SHOP »

Coherence
Elixir

50 ml,
799 kr

SHOP »

Super
Crème

80 ml,
995 kr

SHOP »

Vital Eye Crème

15 ml, 899 kr

SHOP »


 

Da jeg stiftet familie, innførte jeg en spainspirert livsstil: dette er vesentlig når det handler om skjønnhet, energi, mental avkobling og egenpleie. Jeg stiftet selskapet i samme ånd, fordi det var slik vi levde livet vårt. Derfor var det ingen overraskelse da min datter, Charlene, omfavnet wellness og en clean, holistisk livsstil. ANDA er hennes visjon, der hun har tilført sin kunnskap og lidenskap for økologiske ingredienser for å videreføre dette til alle mennesker.

Men livet hadde en annen plan for henne, slik det noen ganger kan være. Charlene ble syk og gikk tragisk nok bort, og jeg måtte ta en pause i livet og puste. Deretter gikk jeg videre. Det som startet som et lidenskapelig prosjekt for Charlene, er nå min hyllest til henne. Charlenes positive energi og dype respekt for miljøet er en del av seriens DNA.

Det er med stor ære, takknemlighet og ydmykhet jeg presenterer ANDA for dere.

Clean for huden og for jorden vår: NATURLIG  •  ØKOLOGISK •  VEGANSK  •  CRUELTY-FREE  •  GJENVINNBAR

 

Tenk utenfor rutiner og trinn, stundene der vi tar vare på huden gir oss en påminnelse om å fylle på livsenergien.

Ved å omfavne disse fire hjørnesteinene hver dag, skaper du BLISSFUL MOMENTS for deg selv …

 

  —  B l i s s f u l   m o m e n t  —

 

Fokuser på pusten en stund, føl rytmen i åndedrettene, la diafragma utvides ved å puste dypt inn, og pust langsomt ut.

Morgen og kveld blander du Vitalessence Serum-Oil, Coherence Elixir & Super Nutrient Balm i hånden, og mens du masserer det inn i ansiktet, på halsen og utringningen puster du dypt for samtidig å puste inn aromaene fra ANDA-ekstraktene. De løfter og hever sinnsstemningen din.

 

 

Meditasjonsfilmene vi har laget for ANDA løfter sinnet, får spenninger til å slippe taket og skaper rom for en dypere og kjærlighetsfull kontakt med deg selv.

— Sagt om ANDA —

 

"Huden får en helt annen glød, og jeg behøver ikke å bruke på langt nær like mye fuktighetskrem.

Jeg kan love at jeg kommer til å gråte når disse tar slutt."

Blogger Annica Nordström, www.daretobeyou.se

- - - - -

"For første gang forstår jeg hva en hudpleierutine kan gjøre for sjelen ..."

Blogger Malin Tilja, www.malintilja.se

- - - - -

"Huden min fikk en skikkelig boost med fuktighet under ansiktsbehandlingen, og jeg er superfornøyd!"

Blogger Iman Aldebe, www.imanaldebe.se

- - - - -

"Den nye svenske, økologiske hudpleieserien ANDA fra Kerstin Florian er litt mer, litt inderligere og enda mer gjennomtenkt enn produktene og behandlingene vi hittil har vært vant med.

Her er det ikke lenger bare fokus på det ytre, det handler også om å vende seg innover og skape sitt eget Blissful moment."

Yvonne Gull, Skribent, Voyage