2018-09-28

Vi er så stolte og glade over at Kerstin har fått denne flotte utmerkelsen!

Kerstin har blitt kåret til ”Industry Icon Winner” av American Spa Magazine under deres ”2018 Women in Wellness Awards”. I hele sitt liv og i alt hun gjør har Kerstin gjort sitt ytterste for å spre budskapet om de helsebringende fordelene med spa wellness, og hun fortsetter å inspirere andre til å gjøre det samme.

For andre år på rad deler American Spa ut prisen til Women in Wellness – kvinner som arbeider i spabransjen og som har bidratt til å skape en bedre verden. De er nominert av kolleger og utvalgte, høyt ansette journalister innen wellness, og de utvalgte kvinnene har vist at de er en kraft å regne med. De har satt et stort avtrykk både i og utenfor spabransjen, de engasjerer seg i styreverv og organisasjoner innenfor bransjen, oppdager nye muligheter som ennå ikke er testet ut, gir tilbake og lar sin unike synsmåte gjennomsyre alt de gjør. I dag kårer vi vinneren av utmerkelsen Industry Icon.

Industry Icon: Denne utmerkelsen hedrer en kvinnelig leder som har jobbet lenge innen spa eller produksjon, som ser potensialet i vår bransje og som har influert den til vekst og fremgang.

VINNER: Kerstin Florian, grunnlegger av og CEO i Kerstin Florian International.

Les mer »