2019-07-01

Den naturlige, økologiske og veganske produktserien utvides med to nye tilbehør - ANDA Sibin Bian Facial Roller & Gua Sha Set

 

En anerik forskjønnende teknikk møter den rensende energien i sibin bian-steinen.

En unik kombinasjon for å oppnå ungdommelig hud.

 

Gua Sha er en spesifikk massasjemetode der man bruker spesielle krystaller/steiner for å oppnå et umiddelbart synlig resultat. Massasjen gir blant annet bedret sirkulasjon, økt elastisitet, fantastisk glød og en hud med mer fuktighet.

Denne behandlingsformen har vært praktisert i over 3000 år og er en del av klassisk kinesisk medisin. Vi er svært glade over å introdusere tilbehøret som gjør det mulig å utføre en moderne variant av Gua Sha hjemme!

Hvorfor Sibin Bian-stein? Bian-stein er rik på mineralet sibin, og denne steinen har en svært høy frekvens og øker energien i huden på samme måte som infrarøde stråler, og den passer dermed for en hud som trenger å revitaliseres. Ved kontakt med huden gir den mineralrike steinen Sibin Bian energi, stimulans, utrensende effekt og bidrar til å motvirke aldringstegn.

To perfekte komponenter ved Gua Sha-massasje med Sibin Bian-steiner er ANDA Super Nutrient Balm og ANDA Vitalessence Serum Oil.