2017-11-13

Kerstin Florian lanserer hudpleiende, vegansk makeup

Kerstin Florian Beauty

En kolleksjon av nøye formulerte makeup-produkter som avslutter det hudpleien har startet.

 

Kerstin Florian er en pioner innen høykvalitativ og profesjonell hudpleie og lanserer merkets første makeuplinje - Kerstin Florian Beauty – senhøsten 2017.

Ved å kombinere fordelaktige aktive ingredienser og formuleringer som arbeider med profesjonelle resultater tilbyr Kerstin Florian Beauty en intuitiv makeup med pleiende egenskaper. Den føles lett og gir vakker glød. Kolleksjonen er basert på selskapets grunnfilosofi "Ytre skjønnhet, indre helse", og de nøye formulerte produktene er bekreftelsen på at vakker hud starter med sunn hud.

 

Kerstin Florian Beauty-serien består av:

SKIN RENEWING FOUNDATION: (30 ml)

Beskrivelse ...
En foundation laget for mykhet og holdbarhet og som gir en silkemyk hudoverflate. Dette er en oppbyggende krem som dekker på en sunn måte, og som gir umiddelbar fuktighetstilførsel og silkemyk finish.

Innhold ...
Ekstrakt fra barken på persisk silketre forbedrer elastisiteten og oksygeneringen i cellene. Kinesisk snøsoppekstrakt binder fuktighet i huden og gir synlig reduksjon av fine linjer og rynker.

Effekt ...
En myk, oppbyggende og holdbar finish som tilfører fuktighet og gir huden et mer ungdommelig utseende.

 

LUMINIZING CC CRÈME: (50 ml)

Beskrivelse ...
Fjærlett og fargekorrigerende crème som gir en myk og jevn hudtone. Huden dekkes vakkert og naturlig med "usynlig" effekt. De fuktighetsbevarende egenskapene gjør kremen ideell etter ansiktsbehandling eller for daglig bruk.

Innhold ...
Vi har kombinert en kinesisk medisinplante (Blush Red Rabdosia) og Sigesbeckia orientalis (St. Paul’s Wort) for å bedre pigmentering, dempe flammede eller irriterte partier og bygge opp hudens generelle struktur ved økt kollagensyntese.

Effekt ...
En "usynlig", dekkende følelse der huden får puste, men likevel får en flott finish som korrigerer hudtonen utenfra og inn.

 

BRIGHTENING CONCEALER: (10 ml)

Beskrivelse ...
En silkemyk concealer som reduserer aldringstegnene og gir en holdbar og oppbyggende, dekkende effekt uten å kladde, samtidig som den jobber aktivt for å dempe mørke ringer, hovenhet og fine linjer rundt øynene.

Innhold ...
Basert på en trio av aktive stoffer – ekstrakt fra røde alger, bokhvetefrø og peptider – som kombineres for å forbedre den tynne huden under øyet, øke cellefunksjonen og oksygentilførselen samt minimere aldringstegn og tilføre næring.

Effekt ...
Silkemyk og tilpasset concealer med holdbart resultat og lysnende finish.

 

 

Ettersom hele Kerstin Florian-serien er inspirert av et holistisk syn på kropp, sjel og miljø, inneholder produktene bare omhyggelig testede, tillatte og hudvennlige ingredienser.