2022-02-17

Vi går over til økovennlige tuber av sukkerrør!

Som en del av arbeidet innen bærekraft og miljø går vi over til å produsere alle tuber av økovennlig plastmateriale bestående av biobasert sukkerrør.

Sukkerrør brukes til å produsere det grønne alternativet til polyetylen, som har samme struktur som tradisjonell polyetylen (PE-plast). Ved dyrking av disse sukkerrørene absorberes CO2 fra atmosfæren, og for hver kg grønn plast som produseres, absorberes 3,09 kg CO2 fra luften. Emballasjen er 100 % gjenvinnbar.

Først ut til å få den nye emballasjen er ANDA Super Crème, ANDA Hybrid Cleanser, Rejuvenating Spirulina Masque og Rehydrating Algae Gel Masque.

De to førstnevnte får, i forbindelse med den nye tuben, også større størrelse. Innholdet har økt fra 60 ml til 80 ml. Det er en rimeligere størrelse for rengjøring, som det generelt går mer av i bruk. Det samme gjelder Super Crème, som med 80 ml gir bedre mulighet til bruk som en nærende, fuktighetsgivende ansiktsmaske et par ganger i uken i tillegg til daglig fuktighetstilførsel. Prisen per ml er den samme som før.