ANDA Facial Roller (black sibin stone)

Storlek 1 st
Ved hjelp av ANDA Facial Roller og vår enkle guide kan du selv utføre en moderne variant av den anerike behandlingsformen Gua Sha hjemme. Den spesifikke massasjeteknikken sammen med ANDA Facial Roller øker sirkulasjonen i huden, reduserer hevelser/"pløsethet" og hjelper huden å absorbere hudpleieproduktene bedre.
Läs mer
569,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Ved hjelp av ANDA Facial Roller og vår enkle guide kan du selv utføre en moderne variant av den anerike behandlingsformen Gua Sha hjemme.

Den spesifikke massasjeteknikken sammen med ANDA Facial Roller øker sirkulasjonen i huden, reduserer hevelser/"pløsethet" og hjelper huden å absorbere hudpleieproduktene bedre.

Effekten av dette lenge hyllede skjønnhetsritualet økes ytterligere ved hjelp av energien fra Sibin Bian-steinen. Ved kontakt med huden gir den mineralrike steinen energi, stimulans, utrensende effekt og bidrar til å motvirke aldringstegn.

En enkel veiledning til hvordan du utfører Gua Sha-massasje følger med.

 

FORDELER

  • Fremmer blod- og lymfesirkulasjonen
  • Løser opp spenninger
  • Myker opp muskelhinnen
  • Har en løftende effekt
  • Gir fasthet til huden

 

DETTE FØLGER MED

  • ANDA Sibin Bian Facial Roller
  • Luksuriøs pose med snøring
  • Enkel veiledning, trinn for trinn.

 

Hvorfor Sibin Bian-stein? Bian-stein er rik på mineralet sibin, og denne steinen har en svært høy frekvens og øker energien i huden på samme måte som infrarøde stråler, og den passer dermed for en hud som trenger å revitaliseres. I motsetning til jadesteinen øker denne varmen i huden.

BRUKSANVISNING

Påfør ANDA Vitalessense Serum-Oil (eller et annet valgfritt serum) på renset hud og følg deretter trinnene i den medfølgende veiledningen.

Etter bruk: Tørk av ANDA Facial Roller med et fuktig håndkle og oppbevar i den medfølgende stoffposen.

INGREDIENSER

Sibin Bian stone

Obs! Fordi steinen er helt naturlig, kan form og tykkelse variere.

Vurdering