Mineral Wellness Soak

Storlek 8 bad / 453 g
Opplev helse med dette kraftfulle saltet fra en underjordisk sjø i Sør-Afrika. De håndhøstede krystallene tar badet til et høyere nivå, ettersom de er rensende, remineraliserende og virker avslappende for musklene.
Läs mer
445,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Opplev helse med dette kraftfulle saltet fra en underjordisk sjø i Sør-Afrika. Dette er en av jordens opprinnelige og mest naturlige skatter. De håndhøstede krystallene tar badet til et høyere nivå, ettersom de er rensende, remineraliserende og virker avslappende for musklene. Inneholder en perfekt, unik balanse med over 60 essensielle mineraler og sporstoffer for å tilføre fuktighet i dybden, rense og balansere kroppen. En helseopplevelse for hele kroppen.

 

FORDELER

  • Inneholder over 60 naturlige mineraler og sporstoffer som gir kroppen næring. Saltet har blitt filtrert gjennom en 2 millioner gammel strand av muslingskall, og har derfor høyt kalsiuminnhold og lavt natriuminnhold.
  • Høstes for hånd.
  • Tørkes naturlig i solen. Det er rent og har en naturlig hvithet. Uraffinert og ubehandlet.
  • Inneholder en perfekt og sjelden balanse av mineraler og sporstoffer som er helsefremmende.
  • Unikt fordi det inneholder en høy konsentrasjon av kolloidalt sølv, som er bra for kroppens totale helse.
  • Inneholder høye verdier av magnesium, kalsium, svovel, jern og organisk litium, som alle er viktige næringsstoffer for kroppen.
  • Deilig for trette muskler og ledd, bra for fordøyelsen og føles deilig ved forkjølelses- og influensasymptomer.
  • Vegansk

 

HOVEDINGREDIENSER

Kolloidalt sølv (6.52 ppm) – Allment helsefremmende. Naturlig antiseptisk, bekjemper bakterier. Gjør huden myk og smidig.

Magnesium (6637 ppm) – Det nest vanligste elementet i menneskets celler og det fjerde viktigste positivt ladede ionet i kroppen. Det hjelper til med å regulere over 300 enzymer og spiller en viktig rolle for muskelkontroll, elektriske impulser, energiproduksjon og ved utrensingen av kroppen.

Kalsium (1171 ppm) – Kalsium fyller en stor strukturell og fysiologisk rolle i mange metabolske prosesser. Assisterer nerveoverføringen og har betydning ved benskjørhet.

BRUKSANVISNING

Tilsett ca. ¼ kopp (2 oz./56 g) av saltet til varmt vann (35–37 C/95–100 F/) når du tapper i badekaret. Ligg i badet i 10–20 minutter.

INGREDIENSER

SEA SALT (MARIS SAL), MINERAL SALTS (CONTAINING: SODIUM, POTASSIUM, MAGNESIUM, CALCIUM, IRON, LITHIUM, SILVER, ZINC).

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering