• Vegansk, naturlig og økologisk kroppsolie.

Neroli Blossom Bath & Body Oil

Storlek 100 ml
I denne økologiske oljen kombineres eterisk olje av neroli og ekstrakt av rosmarin for å gi et løft til alle sanser. Den deilige blandingen inneholder kokos, jojoba, engkarse og solsikke som myker opp og gir næring til huden.
Läs mer
649,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

I denne økologiske oljen med eterisk olje av neroli for å gi et løft til alle sanser. Den deilige blandingen inneholder kokos, jojoba, engkarse og solsikke som myker opp og gir næring til huden. Nerolioljen utvinnes fra blomsterbladene fra bitter appelsinblomst og har lenge vært høyt ansett innen aromaterapi for sin beroligende duft, som letter spenninger, uro og stress. Den er også god for å få en god natts søvn og rolig hjerterytme, og den er positiv for fordøyelsen. Både kropp og sjel fornyes og forbedres med denne oljen.

 

FORDELER:

  • Høyt innhold av antioksidanter og næringsstoffer gir beskyttelse til huden.
  • Gir en lett og silkemyk følelse, trekker godt inn i huden og gir fin glød.
  • Rik på omegafettsyrer og nærende fytonæringsstoffer som tilfører fuktighet og toner huden.
  • Vegansk, naturlig og økologisk (USDA Certified Organic)

 

HOVEDINGREDIENSER:

Bitter appelsinblomst Olie (Neroli) Oksygenerer og beskytter huden mot tørrhet. Roer ned og gjør huden myk. På grunn av de aromatiske egenskapene er den kjent for å løfte humøret. Den brukes for å gjøre huden myk og har fantastiske fuktende egenskaper, og den har vist seg å ha forbedrende effekt på hudens tone, elastisitet og struktur.

Økologisk kokosnøttolje Kommer fra bærekraftige avlinger fra de sørlige øyene i Stillehavet. Mykgjørende og beskytter huden mot tørrhet.

Økologisk jojobafrøolje Lett i konsistensen, nærende og mykgjørende.

Økologisk solsikkefrøolje Inneholder vitamin A, B, D og E, mineraler og lecitin med beroligende effekt.

Engkarsefrøolje Forynger og har egenskaper som umiddelbart forbedrer tørr eller irritert hud.

Rosmarinekstrakt En antioksidant som forbruker frie radikaler, bidrar til å beskytte og bevare hudens mykgjørende egenskaper.

 

 

BRUKSANVISNING

Påføres på rengjort hud, med fokus på tørre områder. Ideell på litt fuktig hud etter dusjen. Blandes med bodylotion for å oppnå en ytterligere tilførsel av fuktighet og fordelene ved aromaterapi. Tilsett en spiseskje i kroppstemperert vann for å få et avslappende bad. Bad i 15-20 minutter.

INGREDIENSER

*HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER OIL) SEED OIL, *COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, *SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) OIL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) OIL, *ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CITRAL, GERANIOL, LIMONENE, AND LINALOOL.
*Økologisk

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering