Rehydrating Neroli Facial Oil

Storlek 30 ml
Ren eterisk neroliolje fra pomerans i kombinasjon med et antall nærende oljer fra tindved, argan, jojoba og engkarse er med på å tilføre oksygen, beskytte og gi fuktighet til huden.
Läs mer
795,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

Normal, tørr og sensitiv hud
Ren eterisk neroliolje fra pomerans i kombinasjon med et antall nærende oljer fra tindved, argan, jojoba og engkarse er med på å tilføre oksygen, beskytte og gi fuktighet til huden.

 

FORDELER

  • Tilfører huden fuktighet og oksygen
  • Styrker og myker opp huden
  • Beskyttende antioksidanter bidrar til å forebygge skader fra frie radikaler
  • Ren eterisk olje fra pomeransblomst kvikker opp huden og gjør den fresh, samtidig som den har en beroligende effekt på hud og sinn
  • 98 % økologiske ingredienser
  • Vegansk

 

HOVEDINGREDIENSER

Olje fra pomeransblomst Oksygenerer og beskytter huden mot å bli tørr. Beroliger huden og gjør den myk samtidig som den kvikker opp.

Økologisk tindvedolje Legende og foryngende. Effektiv og naturlig mykgjører. Kan også bidra til å lege brannsår, kuttsår, skrubbsår, solbrenthet, utslett og andre hudskader. Daglig bruk av tindvedolje bidrar til å bremse aldringstegnene ved å gi næring til hudvevet.

Økologisk arganolje Kaldpresset olje som utvinnes fra kjernen på arganfrukten. Det høye innholdet av linolsyre (37%) gir arganoljen dens mykgjørende, styrkende, fuktende og beskyttende egenskaper.

Økologisk jojobakjerneolje Lett konsistens med nærende og fuktende egenskaper. Den bidrar til å redusere fuktighetstapet gjennom huden takket være sitt rike innhold av omega 3-fettsyrer.

Kjerneolje fra engkarse Har en umiddelbart foryngende og legende effekt på tørr eller skadet hud.

 

 

BRUKSANVISNING

Påfør på renset hud eller tilsett ønsket mengde til hudkremen. Denne allsidige oljen kan også brukes mot elektrisk og flyvsk hår, som behandling mot splittede hårtupper eller som neglebåndsolje.

INGREDIENSER

SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER OIL, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRAL, FARNESOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. *Økologisk ingrediens

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering