• Mist/Toner som raskt fukter, beroliger og vitaliserer huden.

Rehydrating Neroli Water

Storlek 100 ml
Dette ikoniske, aromatiske mist for ansikt og kropp løfter sinnet med signaturduften fra neroli. En lett spray som raskt fukter, beroliger og vitaliserer huden. Perfekt når som helst for å få duggfrisk hud og en lett sinnsstemning.
Läs mer
399,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

For normal, fuktfattig og ømfintlig hud

Dette ikoniske, aromatiske mist for ansikt og kropp løfter sinnet med signaturduften fra neroli. En lett spray som raskt fukter, beroliger og vitaliserer huden. Perfekt når som helst for å få duggfrisk hud og en lett sinnsstemning.

FORDELER

  • Umiddelbar tilførsel av fuktighet
  • Ideell som en fuktende toner, for å fiksere makeup eller for å friske opp i løpet av dagen
  • Naturlig duft

HOVEDINGREDIENSER

Appelsinblomst, naturlig hydrolat En blanding av naturlige aromatiske ingredienser som stammer fra ekstraksjon og destillasjon av duftende appelsinblomst. Denne lettvektsmisten er med sin vannløselige duft med på å roe ned angst og løfte sinnet, samtidig som den tilfører fuktighet og virker forfriskende på huden.

Reddik, ferment fra rot (Lactobacillus ferment) En probiotisk-basert ingrediens som er fremstilt ved gjæring av Lactobacillus, et antimikrobielt peptid som stammer fra melkesyrebakterier som tradisjonelt har blitt benyttet for å lage fermentert kimchi og surkål. De antimikrobielle fordelene og naturlig forekommende peptider gir et effektivt naturlig konserveringsmiddel med økt hydrering av huden som en gunstig tilleggseffekt.

BRUKSANVISNING

Spray over ansiktet etter rens eller på kroppen etter dusjing. Brukes hele dagen for å friske opp og tilføre fuktighet.

INGREDIENSER

WATER/AQUA/EAU, LACTOBACILLUS FERMENT, FRAGRANCE (PARFUM-NATURAL).

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering