Kerstin Florian - Naturlige ingredienser. Avanserte formuleringer. Fantastiske resultater.

Kerstin Florian

Kerstin Florian har aldri fraveket sin visjon om å skape "velvære for verden". Bakgrunnen hennes er virkelig en sann og inspirerende historie om kraften til å oppnå velvære og skjønnhet ved å leve et spaliv.

Kerstin vokste opp i Sverige og forstod betydningen av båndene som finnes mellom kropp og sjel, gode energier og helse, jorden vår og velværet som vi forbinder med naturen, der alt har sitt opphav.

For å dele sitt engasjement for en sunn livsstil og frisk hud, har Kerstin helt siden starten kombinert det beste fra naturen og hentet inspirasjon fra den historiske spatradisjonen. Hun har også benyttet ny teknologi og moderne innovasjoner i produktene.

PRODUKTER

Naturlige ingredienser. Avanserte formuleringer. Fantastiske resultater.

Kerstin Florians produkter og behandlinger har en holistisk tilnærming til velvære og kombinerer spabehandlinger og naturens helsebringende ressurser, ut fra tanken om at ytre skjønnhet gjenspeiler indre helse.

 


ISPA 2020 Visionary Award

“Kerstin has set the standard for innovation and vision for the spa industry,” said ISPA President Lynne McNees. “This award is a testament to the dedication and passion she has displayed during her career, and we are honored to have her as a part of the ISPA community.”

 

Industry Icon of the Year 2018
Women in Wellness Awards by American Spa

"Denne utmerkelsen hedrer en kvinnelig leder som har jobbet lenge innen spa eller produksjon, som ser potensialet i vår bransje og som har influert den til vekst og fremgang."