2019-06-18

Fuktighet, beskyttelse og en hud med glød!

Frisk opp + reparer

For de dagene da du har fått for mye sol. Aloe Gel jobber på et helt eget nivå med fuktende og lindrende egenskaper. Aloe vera er her blandet med de beroligende, nærende og irritasjonsdempende ingrediensene arnika, alger og allantoin. Huden vil umiddelbart føles frisk og restituert!

 

Spavann for huden

På samme måte som kroppen trenger ekstra påfyll om sommeren, trenger også huden det. Sol, sand og saltvann kan gjøre huden uttørket, så fyll på med disse fuktighetsgiverne, der vann + planter virker i fellesskap. Spray først med Rehydrating Neroli Water og deretter med Natural Lavender Body Spray, masser inn i huden. Denne kombinasjonen lindrer, gir huden fuktighet og flott glød.

 

Naturlig SPF + fjærlett dekning

Varmere dager betyr at vi er mer ute – noe som gir behov for solbeskyttelse. Bruk Correcting Multi-Vitamin Day Crème SPF 30 som daglig fuktighetskrem. I tillegg til å beskytte mot UV strålning gir den lett fuktighet, beskytter mot frie radikaler og belastninger fra det ytre miljøet. Følg opp med Luminizing CC Crème over dette, perfekt om sommeren for å få en lett dekning og jevnere hudfarge, den gjør huden mykere og gir en makeup-fri ”look” fra morgen til kveld.