• Mask/Serum med exfolierande effekt. Ekologisk, naturlig och vegansk.
  •  
  •  

ANDA Enzyme Serum-Masque

Storlek 30 ml
Kraftfulle, men likevel skånsomme enzymer fra superfrukter som eksfolierer, fornyer og fjerner døde hudceller slik at huden får en merkbart bedre struktur, mykhet og glød.
Läs mer
599,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

PEELENDE • CELLEFORNYENDE • GIR GLØD
Kraftfulle, men likevel skånsomme enzymer fra superfrukter som eksfolierer, fornyer og fjerner døde hudceller slik at huden får en merkbart bedre struktur, mykhet og glød.

 

HOVEDINGREDIENSER

Bringebær Ekstrakt fra bringebærblad, virker naturlig sammentrekkende og er rik på polypeptider og tanniner. De oppstrammende egenskapene reduserer porer samt motvirker effektivt aldringen av huden. Polypeptidene bidrar også til å gjøre huden glattere ved at de naturlige tanninene reduserer hudirritasjoner, inflammasjoner og hevelser, noe som strammer opp og motvirker aldringen av huden.

Tasmansk fjellpepper - Bærene inneholder en kraftfull aktiv ingrediens som kalles polygodial, et stoff som motvirker inflammasjoner og effektivt reduserer synlige utvidede blodkar, ødemer og andre irritasjoner i huden. Polygodial er også kjent for å motvirke allergier og mikroorganismer. Bæret inneholder også antocyaniner – særlig kraftfulle antioksidanter som motvirker frie radikaler og beskytter cellene mot oksidative skader. Ekstrakt fra bærene har vist seg å ha tre ganger kraftigere antioksidativ effekt enn blåbær. Det inneholder også rutin, som er et antiinflammatorisk og kapillærstabiliserende middel.

Granateple - Den C-vitaminrike frukten er effektiv mot trett og tørr hud, fordi den beskytter mot skader fra det ytre miljøet. Den har naturlig peelende egenskaper uten å irritere huden, og den gir huden bedre glød og yngre utseende ved å motvirke forekomsten av fine linjer, porer og ujevn hudtone.

Rosa Grapefrukt - Rosa grapefrukt er en hybrid, det vil si en krysning mellom appelsin og pomelo. Denne frukten er et symbol på vitalitet og friskhet. Med sitt høye innhold av stoffer som gir næring til og beskytter huden, liver den opp og gir glød til gusten hud, blant annet ved hjelp av A-, C- og E-vitamin og andre antioksidanter. Med essensielle fytonæringsstoffer bidrar den til å styrke cellehelsen og redusere inflammasjoner, noe som er nøkkelen til å bremse aldringsprosessen. Den har også et naturlig innhold av salisylsyre, et stoff som virker peelende, renser porene og dermed forebygger urenheter og akne.

Brunalge - Denne næringstette økologiske kelpen vokser i det kalde vannet i Atlanterhavet og inneholder 14 vitaminer, 16 aminosyrer samt mineraler som ligner dem som finnes i menneskelig vev, slik at de kan absorberes i huden på en måte som er lett omsettelig for kroppen. Overfloden av makro- og mikronæringsstoffer (N, P, K, Ca, Mg, S, Mn, Cu, Fe, Zn), sammen med cytokininer, betainer, organiske syrer, polysakkarider, aminosyrer og proteiner, gjør at ekstrakt av denne kelpen forhøyer de cellulære energibanene som støtter regenerering og utrensning av vevet, ettersom det forbedrer cellefunksjonen, og dermed hudens egen oppbyggende og reparerende evne. Den er ekstremt fordelaktig for hud og celler og demper også irritasjon og øker sirkulasjonen.


 

CLEAN for huden og for jorden vår.

NATURLIG  •  ØKOLOGISK •  VEGANSK  •  CRUELTY-FREE  •  GJENVINNBAR

BRUKSANVISNING

Som maske: påføres på renset hud, la masken virke i 15–20 minutter og skyll av. Som serum: la produktet sitte på over natten og bruk ved behov en fuktighetsgivende krem som avslutning.

INGREDIENSER

CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, WATER (AQUA), GLYCERIN, LACTOBACILLUS/PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) FRUIT FERMENT EXTRACT, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PROPANEDIOL, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, LEUCONOSTOC FERMENT FILTRATE, SUPEROXIDE DISMUTASE, SOYBEAN PEROXIDASE, SODIUM PCA, ERYTHRITOL, TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT/LEAF EXTRACT, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) LEAF EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGARCANE) EXTRACT, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, TARTARIC ACID, MALIC ACID, CARRAGEENAN, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, TRIETHYL CITRATE, GLYCERYL CAPRYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, SODIUM PHYTATE.

Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Vurdering