• Krämig rengöring för ansiktet. Ekologisk, naturlig och vegansk.

ANDA Hybrid Cleanser

Storlek 80 ml
Multifunksjonell rensecrème som smelter til en luksuriøs rensende oljegelé på huden og effektivt fjerner makeup og urenheter, samtidig som den gir fuktighet. Økologiske oljer og milde ingredienser gjør at denne rensen passer for alle hudtyper, og særlig for tørr og ømfintlig hud.
Läs mer
  • Emballasje av biobasert sukkerrør
  • Vegansk
  • Økologisk sertifisert (USDA Organic)
  • Naturlig
665,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

RENSENDE • FUKTIGHETSGIVENDE • MYKGJØRENDE

Multifunksjonell rensecrème som smelter til en luksuriøs rensende oljegelé på huden og effektivt fjerner makeup og urenheter, samtidig som den gir fuktighet. Økologiske oljer og milde ingredienser gjør at denne rensen passer for alle hudtyper, og særlig for tørr og ømfintlig hud.

HOVEDINGREDIENSER

Jojoba - Væsken som utvinnes fra frøet fra jojobabusken, er ikke en olje, men en flytende voksester. Amerikas urbefolkning har i flere hundre år brukt jojoba for å behandle sår og blåmerker, og væsken brukes fremdeles som effektiv behandling av diverse hudplager som akne, psoriasis, solbrenthet og tørr og flassende hud. Av alle forbindelser i naturen er jojobaolje den som ligner mest på hudens eget talg. Dette gjør den til en av de beste oljene for rengjøring, fordi den blander seg med smuss og talg fra huden og deretter skylles enkelt av. Den er ikke allergifremkallende og tetter ikke til porene, og den passer derfor for alle hudtyper, også ømfintlig hud.

Baobaolje - Denne verdifulle, næringsrike oljen presses ut av frøene fra fruktene av baobabtreet, eller apebrødtreet, som det også kalles. Baobabolje er utmerket for å gi huden fuktighet, fordi den er rik på omega 3-, 6- og 9-fettsyrer og absorberes raskt uten å tette til porene. Denne berikende oljen er også rik på vitamin A, D, E og F, noe som gjør at den kan fornye skadede hudceller, forbedre hudens elastisitet og lindre tørrhet.

Tindved - Denne hurtigvoksende busken er en virkelig superføde for huden. Den er ikke bare en kraftfull kilde til C-vitamin, den er også en rikelig kilde til den sjeldne omega-7 fettsyren, som gir sterke antiinflammatoriske og kollagenøkende fordeler. Tindved er også en god kilde til omega-3, -6 og -9, fettsyrer som bidrar til å gi huden mer fuktighet og fleksibilitet, for en oppstrammende effekt og fasthet.

Moringa - Det høye oljesyreinnholdet (omega-9) gjør det mulig å bidra til å bremse cellealdringen og forebygge rynker og fine linjer. Det inneholder også cytokiner, en nylig oppdaget antioksidant, som fungerer som veksthormon for å fremkalle celledeling og -vekst, fremme regenerering og sinke aldringen av cellene. Denne veksten inneholder mer enn tusen ganger mer zeatin enn noen annen olje. Zeatin er en antioksidant som er med på å forsinke aldringsprosessen, noe som hjelper kroppen å erstatte døde celler raskere. Moringaolje trenger dypt inn i huden, tilfører viktige næringsstoffer og hjelper huden å beholde fuktigheten, noe som gjør den ideell for å lindre tilstander som eksem, rosacea og psoriasis, fordi det styrker cellemembranens motstandskraft og fremmer reparasjon av skadede celler. Med høyt innhold av vitamin A og E er den velkjent for å forbedre utseendet på slapp hud og rynker ved at den myker opp og gir fuktighet til tørr hud.CLEAN for huden og for jorden vår.

NATURLIG  •  ØKOLOGISK •  VEGANSK  •  GJENVINNBAR

BRUKSANVISNING

Masseres inn på tørr hud. Fukt fingertuppene med varmt vann og masser igjen. Tørk av med en ANDA Cleansing Cloth eller skyll med varmt vann.

INGREDIENSER

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, JOJOBA ESTERS, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT WATER, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, WATER/AQUA/EAU, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, ADANSONIA DIGITATA (BAOBOB) SEED OIL*, MORINGA OLEIFERA SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED OIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, PSIDIUM GUAIAVA FRUIT EXTRACT, MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER OIL CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, GLYCERYL CAPRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL.

*ORGANIC


Vi tar forbehold om at det kan forekomme enkelte endringer i ingredienslisten. Korrekt, oppdatert informasjon finnes i ingredienslisten på produktet.

Emballasje: Bio-based Sugar Cane (Green) Polyethylene

Vurdering