• Helt naturlig spray med tørrolje som tilfører fuktighet og gjør huden silkemyk.

Chamomile Body Spray

Storlek 100 ml
En helt naturlig spray med tørrolje som tilfører fuktighet og gjør huden silkemyk med vakker glød, mens aromaterapi med kamille beroliger og frisker opp.
Läs mer
459,00 Kr
Lagerstatus: På lager

Produktinformation

En helt naturlig spray med tørrolje som tilfører fuktighet og gjør huden silkemyk med vakker glød, mens aromaterapi med kamille beroliger og frisker opp. Den perfekte misten når du raskt vil tilføre huden fuktighet og slappe av med beroligende aromaterapi. Bruk den som lett fuktighetstilførsel etter dusjen, for å gi huden ekstra glød på skuldre og ben, eller som en siste, mykgjørende behandling etter peeling.

FORDELER:

  • Naturlig sammensetning med naturlig duft.
  • Den praktiske sprayen gir også fuktighet til områder som er vanskelige å komme til, f.eks. rygg og skulderblad.
  • Vegansk

 

HOVEDINGREDIENSER:

Blanding med romersk kamille, kryddernellik, sitron, sedertre og eukalyptus En skreddersydd blanding av naturlige ingredienser som frisker opp, lindrer og balanserer, samtidig som den skaper en deilig følelse av ro og balanse.

Frøolje fra engkarse Tas lett opp av huden, der den holder på fuktigheten samtidig som konsentrerte antioksidanter bidrar til å beskytte og gi nytt liv til tørr eller skadet hud.

Fargetistelfrøolje Inneholder et høyt nivå av linolsyre (75 %), en omega-6-fettsyre som er med på å styrke huden og gi den bedre struktur. De smørende og fuktende egenskapene hjelper huden med å holde på vannet slik at den blir mer elastisk og får en frisk glød.

 

BRUKSANVISNING

Spray på fuktig hud umiddelbart etter badet eller dusjen, eller direkte på tørr hud som trenger fuktighet. Hvis du vil, kan misten også masseres helt lett inn i huden.

INGREDIENSER

ISOAMYL LAURATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERID, LIMNANTHES ALBA (MEDOWFOAM) SEED OIL, C15-19 ALKANE*, COCO-CPRYLATE/CAPRATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, FRAGRANCE/PARFUM**, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, COUMARIN, BENSYL SALICYLATE, CINNAMAL, CITRONELLOL.

*ECOCERT, COSMOS CERTIFIED.
**NATURAL FRAGRANCE PERFUME MADE WITH NATURAL INGREDIENTS (ROMAN CHAMOMILE, CLOVE, LEMON, CEDAR, EUCALYPTUS).

Vurdering

Fantastisk återfuktande spray
Fantastisk återfuktande spray, otroligt god doft och skön att ha på huden. Man får en riktig spa-känsla när den används.
Elin
2019-09-28 11:31:50